Yritys

Airlon sai alkunsa asiakkaiden aidosta tarpeesta

”Ootko ajatellut perustaa yritystä?” Ennen Airlonia sain asiakkailta usein kommentteja yrityksen perustamisesta. ”Jos joskus perustat yhtiön, haluamme teettää jatkossa suunnittelun sinun kauttasi.” ”Eikö sinun kannattaisi perustaa oma yritys ja alkaa tehdä meille suoraan töitä?”

Kannustavat kommentit ja keskustelut laittoivat miettimään. Olisiko minusta yrittäjäksi? Onko minulla jotain erityisosaamista?

Kotona isä teki töitä opettajana ja oli mukana omistamassa useita yhtiöitä. Äiti oli myös mukana niissä, ja hänen suvullaan on pitkät perinteet yrittäjinä. Rohkaisevat kommentit ja kotitausta saivat minutkin perustamaan yhtiön.

Airlon sai alkunsa toiminimenäni vuonna 2006. Aluksi tein pieniä suunnittelutöitä päätyöni ohessa. Töiden lisäännyttyä ryhdyin päätoimiseksi yrittäjäksi vuonna 2009 ja muutin samalla yhtiömuodon osakeyhtiöksi. Samalla aloin tarjota LVIA-suunnittelua myös isompiin kohteisiin ja palkkasin ensimmäiset työntekijät. Airlon tarjosi aluksi LVIA-suunnittelun, LVIA-valvonnan ja energialaskennan palveluita. Tärkeä tavoite on aina ollut tarjota asiakkaan tarpeisiin sopivaa kustannustehokasta palvelua laadusta tinkimättä.

Vuonna 2018 sain mukaan uusia omistajia. Omistusjärjestelyjen tavoitteena oli Airlonin kasvun vahvistaminen omistuspohjaa laajentamalla. Airlonin vahva kasvustrategia jatkui, ja vuonna 2019 perustimme yhdessä yrittäjäkumppanien kanssa sähkösuunnitteluun erikoistuneen yhtiön. Yhtiö jatkaa vahvaa kasvua liiketoimintastrategian mukaisesti.

 

Tavoitteellista ongelmanratkaisua hyvässä hengessä

Tänä päivänä Airlonin insinöörit suunnittelevat joka päivä uusia LVIA-ratkaisuja laadukkailla ohjelmistoilla ja työvälineillä. Tavalliseen työpäivään kuuluu myös LVIA-valvontatehtäviä sekä asuinrakennuksissa että vaativissa toimitila-, saneeraus-, ja teollisuuskohteissa. Autamme päivittäin asiakkaita ja yhteistyökumppaneita löytämään parhaat talotekniset ratkaisut juuri käsillä olevaan hankkeeseen.

Meillä kaikki työntekijät ovat alansa ammattilaisia ja ylpeitä osaamisestaan. Porukkamme on nuorekas, iloinen ja tavoitteellinen. Haluamme kehittyä yhdessä ja autamme ja sparraamme toisiamme. Tätä välitämme myös asiakkaalle ja autamme kaikessa, missä voimme. Meillä vahva positiivinen ilmapiiri auttaa kääntämään hankalatkin tilanteet ja vastoinkäymiset voitoksi.

Me olemme parhaimmillamme asiantuntijatöissä LVIA-suunnittelussa ja valvonnassa. Tiiviysmittaukset, kosteusmittaukset ja lämpökuvaukset ovat meille arkipäivää. Parhaimmillamme olemme ongelmanratkaisijoina – kun autamme asiakasta löytämään oikeat ratkaisut ongelmiinsa ja tukemaan hänen rakennusprojektinsa tavoitteita.

Meidän tapamme on tarjota kustannustehokasta palvelua laadusta tinkimättä. Pystymme reagoimaan nopeasti ja joustamaan. Asiakkaidemme ja työkavereiden kunnioitus on meille tärkeä arvo ja pidämme ensiarvoisen tärkeänä huolehtia asiakkaan ja oman henkilöstömme hyvinvoinnista.

Terveisin

Sakari Mäenpää, toimitusjohtaja

Airlon lukuina

0
Suunnittelijoita Airlonilla
0
Talotehtaita asiakkaana
0
Valmiita suunnitelmia
Airlon Oy ryhmäkuva - Insinööritoimisto Airlon

Vahvuuksiamme

Insinööritoimisto Airlon Oy:n ammattilaisilla on monipuolista osaamista LVIA-suunnittelusta, valvonnasta, työnjohdosta, konsultoinnista, lämpökuvauksesta, tiiviysmittauksesta ja usesta muusta osa-alueesta.

Suunnittelu
100%
Valvonta
80%
Asiantuntijatehtävät
75%

Kysymyksiä / Vastauksia

Insinööritoimisto Airlon Oy auttaa ihmisiä suunnitteluun ja asiantuntijatehtäviin liittyvissä kysymyksissä.

SUUNNITTELUPROSESSIMME ETENEE SEURAAVASTI:

1. Aloituspalaveri

Aloituspalaverissa käydään yhdessä läpi kohteenne LVI-suunnitteluun liittyvät seikat. Tarpeet kartoitetaan tarkkaan.

2. Suunnitelmien teko

Suunnittelutiimimme tekee LVI-suunnitelmat yksilöllisten tarpeidenne sekä asiantuntemuksemme perusteella.

3. Hyväksyttäminen

Käymme vielä kanssanne läpi suunnitelmien oikeellisuuden. Mahdolliset muutokset ja tarkennukset tehdään.

4. Valmista

Valmiit suunnitelmat toimitetaan teille ja rakennusvalvonnan kuittauksen jälkeen ne voidaan toteuttaa.

Meiltä saat suunnittelun yhteydessä tarvikeluettelon jonka perusteella voitte kilpailuttaa tarvikkeet. Suunnittelusta saatte tarjouksen jossa käy ilmi suunnittelun hinta, valmiilla suunnitelmilla voitte kilpailuutta urakan. Voimme myös hoitaa kaiken puolestanne APPARI-palvelumme avulla.

Tiiviysmittauksella selvitetään rakennuksen ilmatiiviys ja paikannetaan rakenteiden ilmanvuotokohdat, minkä vuoksi se on merkittävä osa rakennuksen laadunvarmistus prosessia. Hyvä ilmatiiviys ehkäisee kosteus- ja homevaurioita, parantaa rakennuksen energiatehokkuutta sekä lisää asumisviihtyvyyttä.

Olemme Airlonilla LVIA-alan kokeneita ammattilaisia ja jokainen tiiviysmittaajamme on VTT:n sertifioima koulutettu ammattilainen. Omaamme kokonaisvaltaisen näkemyksen talotekniikan toiminnasta ja pidämme tärkeänä rakennuksen hyvää ilmatiiviyttä.

Insinööritoimisto Airlon toimii koko maassa joten suunnittelu onnistuu Utsjoelta Hankoon.